Εταιρία

Η ιστορία της TECHNOLINE SOLUTIONS ξεκινά το 1990 με στόχο να εξειδικευτεί στην παροχή προηγμένων τηλεπικοινωνιακών λύσεων.
Από τότε, η εταιρεία έχει καταφέρει να καταστεί κορυφαία σε αυτόν τον τομέα, εξυπηρετώντας τις ανάγκες των Ελληνικών και Διεθνών Εταιρειών με εξαιρετική επιτυχία.

Τομείς Εξειδίκευσης

1

Δομημένη Καλωδίωση

Η Technoline Solutions προσφέρει σύγχρονες λύσεις καλωδίωσης που επιτρέπουν τη μεταφορά υψηλής ταχύτητας δεδομένων με αξιοπιστία και ασφάλεια.
2

Tεχνολογίες Oπτικών Iνών FTTx

Οι τεχνολογίες οπτικών ινών FTTx (Fiber to the x) που προσφέρει η Technoline Solutions είναι μια πρωτοποριακή λύση για τη μετάδοση δεδομένων και τηλεπικοινωνιών.
3

Εγκατάσταση και Συντήρηση Data Center

Με την εξειδίκευση και την εμπειρία της Technoline Solutions, οι πελάτες μας μπορούν να εμπιστευτούν την κατασκευή και τη συντήρηση των Data Center τους για την ασφάλεια και τη σταθερότητα των υπολογιστικών τους συστημάτων.
Εμπειρία

Η εμπειρία μας στον χώρο της εγκατάστασης και συντήρησης τηλεπικοινωνιακών δικτύων είναι αποτέλεσμα της μακροχρόνιας παρουσίας μας στην αγορά. Έχουμε αναπτύξει αξιόπιστες και αποτελεσματικές διαδικασίες εργασίας που εξασφαλίζουν την ομαλή και αποτελεσματική εκτέλεση κάθε έργου.
Επιπλέον, προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής των τηλεπικοινωνιακών συστημάτων, ώστε να εξασφαλίσουμε τη συνεχή λειτουργία και απόδοσή τους. Με την τεχνογνωσία μας και την επαγγελματική μας δέσμευση, προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις κάθε πελάτη.

Υλοποίηση Εγκαταστάσεων

Κάθε χρόνο, η TECHNOLINE SOLUTIONS πραγματοποιεί την εγκατάσταση ενός μεγάλου όγκου καλωδίων χαλκού, οπτικών ινών, υλικών και καμπινών. Πέρα από τις εγκαταστάσεις, παρέχουμε επίσης μια εκτενή γκάμα υπηρεσιών, όπως τερματισμούς καλωδίων κατηγορίας CAT5E, CAT6, CAT6 + οπτικών ινών, συμβουλευτικές υπηρεσίες τοπολογίας δικτύων, καθώς και επαγγελματικό έλεγχο και επιμέτρηση. Όταν η προμήθεια και η εγκατάσταση των υλικών γίνεται από την TECHNOLINE SOLUTIONS και πιστοποιηθεί, η εγγύηση μπορεί να φτάσει έως και τα 25 έτη.

Επιπλέον Εξειδίκευση

1

Σχεδίαση και εγκατάσταση τηλεπικοινωνιακών δικτύων

Παρέχουμε πλήρη υποστήριξη για την ανάπτυξη και εγκατάσταση των τηλεπικοινωνιακών δικτύων της επιχείρησής σας.
2

Επέκταση και αναβάθμιση συστημάτων

Σας βοηθούμε να επεκτείνετε και να αναβαθμίσετε τα τηλεπικοινωνιακά συστήματά σας, προσαρμόζοντας τις λύσεις μας στις ανάγκες της επιχείρησής σας.
3

Εξατομικευμένες λύσεις

Αναπτύσσουμε προσαρμοσμένες λύσεις τηλεπικοινωνιακών και πληροφορικών που προσαρμόζονται στις ξεχωριστές ανάγκες και απαιτήσεις της επιχείρησής σας.

Οι Συμαντικότεροι Πελάτες μας