ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

 

Η TECHNOLINE SOLUTIONS ιδρύθηκε το 1990 με στόχο την εξειδίκευση σε τηλεπικοινωνιακές λύσεις.

Στα χρόνια που ακολούθησαν υλοποιήσαμε λύσεις για τις κορυφαίες Ελληνικές και Διεθνείς Εταιρείες και συμμετείχαμε σε ορισμένα από τα πλέον σύνθετα και τεχνολογικά προηγμένα καλωδιακά και δικτυακά έργα στην Ελληνική Επικράτεια.

Το 1994 η TECHNOLINE SOLUTIONS αναγορεύτηκε σε Εταιρικό Συνεργάτη της Alcatel Telecom Hellas διευρύνοντας τη συμμετοχή της στην σχεδίαση, προμήθεια και εγκατάσταση σύνθετων τηλεπικοινωνιακών έργων και υπηρεσιών.

Με το πέρασμα των χρόνων η εταιρεία απέκτησε ένα ευρύτατο και εξειδικευμένο δίκτυο μηχανικών σε όλη την Ελλάδα. Το πελατολόγιο της εταιρίας συμπεριλαμβάνει εταιρείες με παρουσία σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, οργανισμούς κοινής ωφέλειας, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, Πανεπιστήμια, Νοσοκομεία, Ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις και Τράπεζες.

Το 1998 ιδρύεται το υποκατάστημα της Αθηνών προκειμένου να προσφέρονται καλύτερες υπηρεσίες στην ήδη εγκατεστημένη βάση και να αναπτυχθούν καινούργιες επιχειρηματικές ευκαιρίες.

Σήμερα συνεργαζόμαστε με προϊόντα των μεγαλύτερων και γνωστότερων κατασκευαστών, ιδιαίτερα στους τομείς σύγκλησης των δικτύων πληροφορικής και επικοινωνιών και προσφέρουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες για συγκεκριμένες Πληροφοριακές υποδομές.

Πολιτικη Ποιοτητας

Πολιτικη Ποιοτητας 2018

 Προεπισκόπηση.